Locatie Sportpark Nederwetten

Locatie Sportpark Nederwetten

Goed nieuws, Sport BSO Nuenen opent op 1 april een tweede locatie in Nuenen. Deze nieuwe locatie is gevestigd in Nederwetten bij de plaatselijke voetbalclub RKVV Nederwetten. Net als bij de vestiging bij RKSV Nuenen zal deze buitenschoolse opvang geheel in het teken staan van heerlijk buiten spelen, bewegen en sporten.

Door de enthousiaste reacties en wachtlijst die is ontstaan op de locatie bij RKSV Nuenen willen we graag meer kinderen laten genieten van deze unieke buitenschoolse opvang.
In een mooie uitdagende maar veilige omgeving tussen de sportvelden, tennisvelden, gymzaal en een grote pannakooi  ligt deze tweede locatie van Sport BSO Nuenen. De kinderen kunnen zich na een lange schooldag hier echt uitleven, rennen, sporten en zichzelf zijn. Bij Sport BSO Nuenen krijgt elk kind de ruimte die hij/zij nodig heeft met alle voorzieningen binnen handbereik. De nadruk ligt op sport en bewegen maar we gaan ook voor natuurbeleving en avontuur. Lekker chillen, eten, drinken en knutselen kan natuurlijk ook in de mooie binnen accommodatie. Dit alles onder toezicht van professionele pedagogisch medewerkers met ruime ervaring in de buitenschoolse opvang en sport.

Niks moet en alles mag, hoe gaaf is dat!

Sport BSO Nuenen en RKVV Nederwetten slaan de handen ineen met een doel: Buiten Sporten = Buiten Spelen!

Nieuwsgierig? Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op woensdag 30 maart van 14.00 tot 17.00 uur op het Sportpark van RKVV Nederwetten. Voor meer informatie over deze buitenschoolse opvang zie www.sportbsonuenen.nl of mail of bel naar: infosportbsonuenen.nl / 0647374167