Nieuwsbrief November ’20

Nieuwsbrief November ’20

Beste Ouders,

Het is alweer november dus ook deze maand weer een nieuwsbrief vanuit de Sport BSO Nuenen. 

Tarieven 2021

Ieder jaar wordt de prijs van de kinderopvang opnieuw vastgesteld. Hieronder vindt u het tarief van Sport BSO Nuenen 2021.

Met ingang van 1 januari 2021 hanteert Sport BSO Nuenen hetzelfde uurtarief als in 2020.
Wel zullen de vakantiedagen volledig in dit tarief worden opgenomen. In 2020 hebben wij maar een deel van de vakantiedagen opgenomen.

Studiedagen vallen binnen het tarief en hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

In deze tarieven is geen rekening gehouden met de tegemoetkoming van de Belastingdienst. Het bedrag dat je uiteindelijk betaalt, is daardoor lager dan het vermelde maandtarief.
Mocht je vragen hebben over het tarief dan horen wij dit graag.           

Tarief 2021Bruto uurtariefBruto Maand bedrag
1 Middag per week7,50182,50

Stagiaire

Vanaf dinsdag 24 november komt Roos van Aerle op maandag en dinsdag stage lopen bij de Sport BSO.  Ze heeft er zin in! Hieronder stelt Roos zich in het kort voor:

Beste ouders,
Mijn naam is Roos van Aarle en ik ben 16 jaar oud. Dit jaar ben ik begonnen aan de opleiding Summa Sport in Eindhoven en kom daarvoor hier dit jaar stage lopen. Zelf doe ik al 11 jaar korfbal en geef ook al 2 jaar training, dit doe ik met veel plezier!

Ik kijk erg uit naar komend jaar!

Evaluatiegesprekken

Vanaf volgende week kunt u bij het ophalen van uw kind een afspraak maken voor een beginevaluatie/10 minuten gesprek. Deze gesprekken kunnen worden gepland in november en december. We bespreken dan het welbevinden van uw kind bij de Sport BSO. Mocht u geen behoefte hebben in een gesprek kunt u dit ook aangeven.

Mentor

In de kinderopvang krijgt ieder kind verplicht een mentor aangewezen en deze mentor is het eerste aanspreekpunt voor zowel de ouders als het kind. Omdat Sport BSO Nuenen kleinschalig is en vooralsnog bestaat uit 1 pedagogisch medewerkster is hierin duidelijk wie de mentor van uw kind is. Vanuit de GGD is het verplicht dit te melden aan ouders dus vandaar deze uitleg.

De mentor zal het wenproces begeleiden en doorlopend het kind observeren (o.a. via Welbevinden). 1x per jaar wordt na observatie Welbevinden een 10 minutengesprek gevoerd met de ouders indien hier behoefte aan is. Als er verder aanleiding is om buiten de haalmomenten om met ouders een gesprek te voeren zal de mentor ouders uitnodigen voor een gesprek, ouders kunnen natuurlijk ook altijd zelf een gesprek aanvragen met de mentor.

Bodywarmers

Onze chauffeurs zullen binnenkort herkenbaar zijn aan een groene bodywarmer van Sport BSO Nuenen.

Sinterklaas

Gelukkig is sinterklaas ondanks het Coronavirus toch in Nederland!  We gaan pepernoten bakken, en de jongste kinderen kunnen Sinterklaas en Pietje spelen in het Pietenhuis. Omdat dit toch wel een drukke periode is voor de kinderen doen we het verder rustig aan. Lekker buiten spelen, steppen, en verstoppertje spelen, hoofdjes leeg. Gelukkig hebben we wel een Sport Pietje kunnen vinden die een leuke verassing voor de kinderen in petto heeft, dus nog even afwachten…

Namens Sport BSO Nuenen,

Ans den Otter