Nieuwsbrief Juni 2021

Nieuwsbrief Juni 2021

Beste ouders,

Goed Nieuws!!
Het is bijna zover! Per 1 juli komt Colinda van Neerven de Sport BSO versterken.
Het blijkt dat er veel behoefte is aan een kleinschalige BSO waar kinderen lekker buiten kunnen spelen en sporten. Er komen veel aanmeldingen binnen en momenteel zit de dinsdagmiddag alweer nagenoeg vol.

Met het aantrekken van een ervaren pedagogische medewerker Colinda van Neerven, een BBL stagiaire vanuit RKSV Nuenen en een stagiaire gespecialiseerd pedagogisch medewerker vanuit ROC Helmond  zal ons team nu klaar zijn voor de uitbreiding van de bestaande BSO-groep. Naast de maandag – dinsdag- en donderdagmiddag, zal de Sport BSO Nuenen ook op de woensdagmiddag opvang bieden.

Staking:
Misschien hebben jullie er al iets van vernomen, vanaf a.s. woensdag gaat de kinderopvang staken. Natuurlijk staan we achter een betere CAO maar Sport BSO Nuenen doet niet mee aan de staking en we zijn dan ook normaal geopend.

Studiedag:
Op donderdag 24 juni hebben alle “Eenbes” scholen een studiedag. De kinderen zijn dan welkom vanaf 8.00 uur.

BSO Bus
Vanaf september gaan we rijden met een splinternieuwe BSO Bus.
Omdat er steeds meer kinderen moeten worden opgehaald door onze uitbreiding, is deze moderne milieuvriendelijke “bus” een uitkomst. Er kunnen maximaal 10 kinderen in deze elektrische “bus” en we zullen een speciale cursus hiervoor gaan volgen. De bus wordt ingezet op vaste routes , zoveel mogelijk op fietspaden.
Voor meer informatie zie: https://stintum.com/bsobus/

Zomervakantie:
Graag horen we van u wanneer uw kind afwezig is tijdens de zomervakantie (24 juli t/m 3 september). U kunt dit doorgeven per mail, whatsapp of bij het ophalen van uw kind.

We gaan aan de slag met het programma en als deze klaar is ontvangen jullie deze z.s.m. per mail.

Ans, Britt en Roos.