Nieuwsbrief Februari 2022

Nieuwsbrief Februari 2022

Beste ouders,

Hierbij de nieuwsbrief van februari.

Goed nieuws: Sport BSO Nuenen breidt uit!

Per 1 april starten we een nieuwe locatie in Nederwetten bij voetbalclub RKVV Nederwetten. Door deze uitbreiding krijgen we er ook een nieuwe collega bij.

Kim Janssen/Vervoort heeft veel ervaring met BSO kinderen en we zijn dan ook erg blij dat zij de Sport BSO komt versterken!  Kim stelt zich in de komende nieuwsbrief aan u voor.

Mocht je een kijkje willen komen nemen in Nederwetten, op woensdag 30 maart van 14.00 tot 17.00 is er een open middag waar iedereen welkom is!

Jaaropgave

Indien gewenst kan iedereen een jaaropgave 2021 ontvangen. Stuur even een mailtje naar info@sportbsonuenen.nl

GGD inspectie rapport

De GGD heeft deze maand zijn jaarlijkse inspectie uitgevoerd. Het nieuwe definitieve rapport is openbaar en kun je inzien op onze website.

Programma Carnavalsvakantie

Het is alweer bijna carnavalsvakantie en natuurlijk hebben we ook nu weer allerlei leuke activiteiten!

Voor deze vakantie hebben we activiteiten waar we de jongste kinderen en oudste kinderen splitsen om zo ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te kunnen bieden. (muv woensdag)

Maandag 28 februari

We gaan op de eerste dag van de vakantie meteen aan de slag voor een carnavalsoptocht. De kinderen mogen verkleed komen en er wordt geschminkt, verkleed, we versieren de stint en met gezellige muziek maken we er een bonte optocht van.

In de middag hebben we een sportactiviteit voor de oudste kinderen op eigen locatie, bij slecht weer gaan we naar de zaal.

Dinsdag 1 maart

In de ochtend gaan we met de jongste kinderen naar Speelbos Molenheide. We gaan daar fijn spelen en ravotten en lopen het Katoenpad.

Na een bezoek aan Helmond Sport vorig jaar gaan we nu met de oudste kinderen een kijkje nemen bij FC Eindhoven! We krijgen een rondleiding in het stadion en mogen de training bekijken van het eerste elftal. Wie weet mogen we een balletje trappen op het veld😊 (we krijgen deze keer geen training op het veld)

Woensdag 2 maart

We wandelen met zijn alle naar het cross en sportveldje. Hier kan iedereen zijn trucjes laten zien op de beweegtoestellen en gaan we crossen op de crossfiets. In de middag maken we zelf pizza’s en eten deze natuurlijk ook lekker op!

Donderdag 3 maart

We gaan naar de tennisbanen van de Lissevoort, daar gaan we binnen in de hal een balletje slaan, hebben we een tennistalent in huis…?

In de middag gaan we met de jongste naar de bossen voor een speurtocht en kunnen de oudste fijn voetballen op de velden, doen waar we zin in hebben.

Elke dag wordt er gezorgd voor een lekkere verantwoorde lunch met en vaak door de kinderen gemaakt. Zorg a.u.b. voor gepaste kleding. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud oa ivm het weer en corona.

We hebben er zin in!