Nieuwsbrief December ’21

Nieuwsbrief December ’21

Beste ouders,

Voor de kinderen vervroegd kerstvakantie. Wat een rare tijd. Gelukkig kunnen we de kerstvakantie weer gewoon open en hebben we een leuk programma klaar. Naast de knutsels die gemaakt kunnen worden hebben we weer sportieve activiteiten voor binnen en buiten. Hieronder ons programma voor de kerstvakantie.

Maandag 27 december

Manege
In de ochtend mogen de paardenliefhebbers mee naar de manege. (www.manegehooidonk.nl)  Je mag mee gaan kijken hoe het er op een manege aan toe gaat. Een paard knuffelen en rijden op een paard.

Kerstkoekjes bakken
Voor de kinderen die niet van paarden houden maar wel van bakken, mogen van zandkoekjes deeg mooie en lekkere kerstkoekjes bakken. Ook kleuren we onze eigen servetten in kerststijl. We smullen de koekjes  natuurlijk gezamenlijk op als iedereen weer terug is.             

Dinsdag 28 december

Tennis    
We gaan naar de Lissevoort een balletje slaan in de ballonhal. Mocht je een racket thuis hebben liggen dan is het fijn als je deze mee mag nemen. Zo hebben we genoeg voor iedereen.

Kerst-speurtocht
In de middag gaan we op kerstspeurtocht.

Elke dag wordt er gezorgd voor een lekkere verantwoorde lunch.
Zorg a.u.b. voor gepaste kleding.
Alle activiteiten zijn onder voorbehoud ook m.b.t tot het weer en Corona regels.
We hebben er zin in, hopelijk de kinderen ook!

Kun jij alle versierde bomen en kerstmannen vinden in de wijk?!                                           

Woensdag 29 december

Philipsmuseum

Donderdag 30 december

Zaal Nederwetten

Vandaag kunnen alle kerstkoekjes er weer worden af gesport door lekker actief bezig te zijn in de gymzaal. Er kan in de touwen worden gehangen maar er kan ook een partijtje worden gevoetbald.

Kampvuurtje

In de middag gaan we met lange takken marshmallows roosteren en maken we warme chocomelk bij een gezellig en warm kampvuurtje.

Maandag 3 januari

Zaal Nederwetten

Ook vandaag gaan we alle oliebollen er af sporten. Deze keer mogen de kinderen mee die donderdag niet geweest zijn.

Dinsdag 4 januari

Voetgolf

Voor vandaag staat er weer een sportieve activiteit op het programma. We gaan op de velden van de sport bso voetgolf doen. Dit is nog niet zo lang geleden al eens geoefend door de kinderen. We hebben nu ook hele mooie prijzen !!

Woensdag 5 januari

Bos

We gaan naar het bos en drinken een lekkere beker warme chocomelk bij het boshuis.

Donderdag 6 januari

Judo

De judo les die we in de herfstvakantie hebben gehad was zo’n succes dat we deze graag weer een keer willen aanbieden voor de liefhebbers. Deze wordt daarom wederom gegeven oor www.sportschoolverhoeven.nl