Nieuwsbrief – Augustus ’20

Nieuwsbrief – Augustus ’20

Beste ouders, 

Welkom bij Sport BSO Nuenen! Allereerst wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen in de Sport BSO. Het is fijn om van vele ouders en kinderen enthousiaste reacties te ontvangen en ben ik blij met de vele belangstelling, superfijn en heb er veel zin in! 

Belangrijke mededelingen o.a. beleidszaken, veranderingen in de kinderopvang, voorstellen van medewerkers/stagiaires, maar ook leuke anekdotes en foto`s van jullie kinderen wil ik graag met jullie delen door middel van een nieuwsbrief, bij deze dus de eerste van Sport BSO Nuenen. 

Open dag/Opening

Op vrijdag 21 augustus van 16.00 tot 19.00 uur is de officiële opening tevens open dag van Sport BSO Nuenen op sportpark Oude Landen. Iedereen is welkom!
Opa`s, oma`s, vriendjes en vriendinnetjes, buurkinderen of ieder ander die geïnteresseerd is en een kijkje willen komen nemen. We hebben immers plaats genoeg! Onder genot van een hapje, drankje en een aantal leuke  activiteiten o.a. een bootcamp voor kinderen (Revolution PT)  maken we er samen een gezellige middag van. Uiteraard wel allemaal op veilige afstand i.v.m. het Corona virus.
 

Op deze middag zijn ook de chauffeurs aanwezig die de kinderen ophalen van school zodat de kinderen en ouders alvast kennis kunnen maken. 

 

Kindgegevens/toestemmingsformulier

De kinderen mogen gewoon lekker zichzelf zijn maar het is toch fijn om te weten of er dingen zijn waar we rekening mee moeten houden.  Onder deze tekst vinden jullie twee formulieren die ingevuld dienen te worden.
Deze kunnen ingevuld afgegeven worden bij de opening of in de eerste week van de start maar de formulieren liggen ook op locatie en kunnen ook ter plekke worden ingevuld. Zijn er specifieke bijzonderheden die je graag wil bespreken dan hoor ik dit graag zodat we hiervoor een aparte afspraak kunnen maken. Over ongeveer 2 maanden krijgt u een uitnodiging voor een beginevaluatie. We bespreken o.a. het welbevinden van uw kind en nemen de formulieren nog eens door.
 

 

Communicatie

Voor belangrijke mededelingen, een gezamenlijke uitnodiging, leuke foto`s of korte filmpjes van activiteiten wil ik graag een groepsapp aanmaken. Deze is alleen bedoeld voor communicatie van de Sport BSO naar ouders toe en niet voor privé berichten. Mocht u niet willen deelnemen aan deze groepsapp hoor ik dit graag van u.

Mocht u uw kind willen afmelden omdat hij bv ziek is, of heeft u andere vragen of opmerkingen dan kunt u me altijd van maandag t/m donderdag een WhatsApp bericht sturen(06-47374167), bellen of mailen naar info@sportbsonuenen.nl). Ik probeer dan z.s.m. te reageren.  

Social Media

Regelmatig plaatsen we ook leuke foto’s en filmpjes op Facebook en Instagram, zie sportbsonuenen. Leuk als jullie deze volgen en op deze manier blijft u natuurlijk ook op de hoogte van de activiteiten bij de Sport BSO ( heeft u uw kind liever niet op Social Media dan dit graag doorgeven op het toestemmingsformulier.)