Nieuwsbrief April 2022

Nieuwsbrief April 2022

Beste Ouders,
Hierbij de nieuwsbrief van April 2022

Opening in Nederwetten

Woensdag 30 maart was het dan eindelijk zover, de officiële opening van de Sport BSO in Nederwetten! Het was een gezellig feestje en we bedanken iedereen voor hun komst. Kim en de kinderen draaien inmiddels op volle toeren en ook hier in Nederwetten is er inmiddels een wachtlijst. We zijn daarom op zoek naar een ervaren medewerker die de groep kan komen versterken, hopelijk later meer hierover.

100 jaar RKSV Nuenen

In week 19 bestaat voetbalcub RKSV Nuenen 100 jaar! Op het grasveld naast de kantine komt een grote feesttent te staan en hierin worden alle activiteiten gehouden. U kunt in deze week meer drukte verwachten op het sportpark maar de kantine is overdag zoals we gewend zijn alleen geopend voor de Sport BSO. Misschien sluiten we wel gezellig aan bij een van de feestjes!

Vakantieprogramma meivakantie

We hebben ons best gedaan om er weer een keileuk en variërend vakantieprogramma van te maken. Voor deze twee weken vakantie hebben we activiteiten waarin we de jongste kinderen en oudste kinderen splitsen om zo ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te kunnen bieden (muv woensdag). De sport BSO is in de vakantie open van 8.00 tot 18.30 uur

Nederwetten:

In de eerste week van de meivakantie is Kim afwezig, deze vakantie stond al gepland. De kinderen uit Nederwetten sluiten daarom gezellig aan bij de jongste kinderen uit Nuenen, ze zijn van harte welkom op de locatie bij RKSV Nuenen, Pastoorsmast 14. De kinderen kunnen daar vanaf 8.00 uur gebracht worden. In de tweede week van de vakantie is Kim weer aanwezig en gaan de kinderen weer naar eigen locatie in Nederwetten.

Maandag 25 april

We beginnen de vakantie met een relaxed ochtendje op het Sportpark, we gaan doen waar we zin in hebben. In de middag hebben we een sportmiddag voor de jongste, we gaan eierlopen, spelen flessen voetbal en wie kan het snelste zaklopen?

Met de oudste spelen we Hunted, de kinderen verstoppen zich en krijgen opdrachten mee maar de hunters zitten ze op de hielen, wie oh wie haalt als eerste de eindstreep?!

Dinsdag 26 april

We krijgen vandaag judoles! In de ochtend gaan we met de jongste kinderen van Nuenen en Nederwetten naar de gymzaal en krijgen we van judoleraar Mickel van Sportschool Verhoeven een echte judoles. We komen vast allemaal moe maar voldaan terug en wie weet wint er iemand de zwarte band.

Met de oudste gaan we in de middag Paintballen! Hoe stoer is dat! We trekken overalls aan, gaan de bossen in en gaan met de (zachte) balletjes op zoek naar de tegenstanders, wint partij blauw of rood en wie is er als laatste af?

Woensdag 27 april

Gesloten ivm Koningsdag

Donderdag 28 april

Met de jongste gaan we in de bossen een Piratenspeurtocht lopen, wie vindt de schatkist met de gouden munten? Met deze munten kunnen de piraten lekker eten kopen in de keuken om zo hun eigen “piratenpizza”” te kunnen bakken, die worden vast heel lekker.

Met de oudste gaan we naar het stadion van Helmond Sport waar we een training krijgen van een professionele trainer, hoe spannend is dat!  Misschien wordt jij wel gescout😊 (vergeet je voetbalkleding en schoenen niet!)

Maandag 2 mei

De kinderen uit Nuenen gaan trampoline springen bij Enode, de kinderen uit Nederwetten blijven op eigen locatie en hebben bij goed weer een heus waterfeest! Dus misschien een goed idee,  neem reserve kleding mee…!?

Dinsdag 3 mei

We gaan met z`n alle naar NKV en halen de kinderen uit Nederwetten op met de bus. We krijgen daar een korfbalclinic van een trainer van NKV en houden een beachtvolleybaltoernooitje in het zand, we hopen dan ook op mooi strandweer!

Woensdag 4 mei

We gaan al vroeg op pad en lopen naar de manege om om 10.00 uur te gaan paardrijden. Eerst staan er kleine de pony’s klaar om door de kinderen verzorgd te worden. Daarna gaan we in de bak paardrijden met een ervaren paardrijdster. Voor de veiligheid lopen we natuurlijk mee en krijgen de kinderen een cap op. Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus wie niet op woensdag komt maar wel zin heeft in paardrijden mag een WhatsAppje sturen , wie het eerst komt wie het eerst maalt.. (aub om 9.30  uur aanwezig bij de BSO)

Donderdag 5 mei

Op deze laatste vakantiedag halen we de kinderen uit Nederwetten op en gaan we samen in Nuenen er een gezellige dag van maken met als afsluiting in de middag een lekkere BBQ! Samen met de kinderen maken we het eten klaar en dan…smullen maar, we hebben er zin in!

Elke dag wordt er gezorgd voor een lekkere verantwoorde lunch met en vaak door de kinderen gemaakt. Zorg a.u.b. voor gepaste kleding. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

Colinda, Kim, Sil en Ans